Teetering Salve - Come See The Softer Side Of Megan1289.

Spännande jobb

Det är kul att kunna få se nya saker och att få göra nya saker när man jobbar. Det finns ju så otroligt många olika jobb som man skulle kunna jobba med. Och det är ju kul att det är så, att man kan ändra sig och göra något annat om man skulle känna för det.
Det skulle nog vara kul att vara jurist i stockholm skulle jag kunna tänka mig. Kan tänka mig att det skulle vara inte spännande och att det är lite nytt att göra varje dag. Det finns ju så många olika fall som dom  säkert får ta sig ann.

Bra att vara bra på sitt jobb

Ja det är verkligen bra om man kan satsa lite mer och vara duktig på det man gör så att det blir så bra som möjligt när man kommer in på det. 
Ja man kan ju alltid lära sig något nytt och satsa på det om man skulle tröttna på det man håller på med nu. Men jag tror att det är bra att satsa lite på det som man håller på med och att man ger det en chans. På så sätt är det bra att man har tålamod och att man kan ta det lite lugnt och kunna rida ut dom tråkiga stunderna som alltid kommer vart man än är och vad man än jobbar med. Ja det är bra att det finns så mycket som man kan hålla på med och som man tycker är kul och roligt. Ja det är bra att testa sina vingar och se vart dom tar en och vart man kan komma när man prövar något nytt och spännande.  
Ja det är bra att kunna lite allt möjligt och det är ju roligast så så man kan pröva lite allt möjligt som är kul och roligt.